Constatari daune RCA Bucuresti

servicii diverse


Constatari daune RCA Bucuresti

By admin 1 lună în urmă servicii diverse

Nu este un secret pentru nimeni faptul că piața auto din România a avut o creștere fulminantă, greu de anticipat chiar și pentru cei cu state vechi în domeniul statisticilor, străzile și bulevardele mult subdimensionate devenind parteneri de pierdere de timp în cozi parcă interminabile.

Cum este normal pâna la urmă, aceeași dezvoltare direct proporțională a avut-o și piața de asigurari, fie că este vorba de polițele obligatorii RCA sau CASCO, dar și cea a vânzarilor de piese auto sau a service-urilor.

Daca ați fost implicat într-un accident auto, unul din consilierii noștri se va ocupa de întocmirea dosarului de daună și reparația autoturismului avariat.

Service-ul nostru dotat cu aparatură de ultimă generație pentru vehicule multimarcă, dar și cu personal format din profesioniști, se ocupă prompt de rezolvarea oricărei avarii, de natură mecanică, electrică sau tinichigerie-vopsitorie.

Bonus: pe intreaga durata a reparatiei punem la dispozitia clientilor, la cerere, o alta masina pentru ca impactul asupra activitatii dvs. datorat lipsei (chiar si temporare) a autovehiculului propriu sa fie ca si inexistent.

Vă așteptăm în Bulevardul Theodor Pallady 287 unde constatarea daunelor auto se face în cel mai scurt timp, fiind urmate de reparația efectuată la standarde occidentale.

Comentarii

There are no comments yet.
Authentication required

You must log in to post a comment.

Log in

Share