Metalurgiei, apartament finalizat 2020

de Cristian Bucurel
Adaugat: 28 mai 2020 (acum 3 luni )
392,000 Lei
Oras
Bucuresti-Metalurgiei

Vand apartament cu 3 camere, decomandat.
Constructia noua, prezinta cele mai bune standarde de calitate si siguranta: cadre de beton armat, cu zidarie din caramida porotherm de 25 de cm la exterior si 12 la compartimentarea interioara si izolatie termica la exterior cu polistiren de 10 cm.
Apartamentul ofera numeroase avantaje, in primul rand prin pozitionarea intr-o zona retrasa si linistita, in imediata apropiere aflandu-se, deasemena, mijloace de transport in comun, statia de metrou Aparatorii Patriei, complexe comerciale, unitati medicale, scoli, gradinite.
Spatiul amplu a permis sa fie valorificat in cea mai buna maniera. Holul generos realizeaza intrarea in toate camerele, acesta dand, insa, si posibilitatea de a fi utilizat ca dressing. Apartamentul beneficiaza de doua balcoane si doua grupuri sanitare.
Apartamentul se vinde echipat cu urmatoarele dotari si finisaje: usa metalica, centrala termica, calorifere din otel, ferestre cu geam din termopan, obiecte sanitare in baie si in grupul sanitar, gresie, faianta, usi de interior, parchet.
Achizitionarea se poate realiza cash si/sau prin intermediul creditelor bancare.
Pret 80.900 Euro TVA inclus