Nacele de inchiriat

In 2019 am hotarat sa intram puternic pe piata inchirierii de utilaje. Am lansat www.naceladeinchiriat.ro , un site curat si simplu de urmarit. Ne-ar fi de mare folos un feedback din partea voastra legat de site. Va rog scrieti-ne la contact@naceladeinchiriat.ro si spuneti-ne ce credeti si ce am putea imbunatati. Va apreciem timpul si comentariile.

Cu cerere ridicata din partea clientilor, am reusit sa ne diversificam flota de utilaje cu 4 modele de la renumita marca Haulotte. Cu nacelele noastre, veti putea duce la capat orice proiect pe care il aveti inceput. Asta este doar inceputul, urmeaza o noua serie de achizitii in perioada mai-iunie pentru a satisface complet cerintele clientilor nostri.

Nacelele tip foarfeca sunt perfecte pentru uz la interior, sunt precum un cal de bataie in industria constructiilor. Toate nacelele sunt atent verificate si servisate inainte de fiecare inchiriere, pentru a avea cele mai bune rezultate. Suntem de mult timp in afaceri, pentru a sti ca relatiile bazate pe prietenie sunt cheia pentru un business de success, si stim ca pentru a mentine acele relatii trebuie sa oferim calitate, echipamente sigure la pret rezonabil, pentru ca clientii nostri sa primeasca cea mai mare valoare pentru ceea ce platesc.

Desi nacelele electrice tip foarfeca sunt foarte bune la orice santier, stim si ca mentenanta slaba asupra lor poate impacta negative. Noi nu am inchiria niciun utilaj daca nu l-am folosi chiar noi la proiectele noastre. Chiar nu are sens sa facem business in alt fel. Toate nacelele sunt iscirizate si gata de operare oriunde in Romania. Si in plus, fiind electrice, asta inseamna zero emisii, un bonus pentru muncitorii firmei dumneavoastra si pentru mediu. Mai inseamna si mai putin timp mort cand acesta chiar conteaza.

In concluzie, daca aveti nevoie de utilaje de lucru electrice la inaltime la un pret mai mult decat corect, contactati-ne la telefon 0741 907 907

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.