Contactează-ne

Intrați în legătură

Abordare


, ,

Telefon

Adresa de email

contact@anuntulbucuresti.ro

Mai multe informatii

Ne-am propus sa devenim un site de referinta pentru bucuresteni si sa va oferim o lista complexa si utila cu servicii precum transportatori de marfa, mesteri precum instalatori, etc. Toate aceste informatii dorim sa le oferim din cat mai putine click-uri, dezvoltand un sistem avansat de filtrare a informatiei.

Aflați mai multe

Intrebari frecvente

Pentru a putea adauga continut pe acest portal este necesar sa iti creezi un cont. Pentru a pastra calitatea serviciilor / anunturilor, este posibil ca serviciul / anuntul tau sa nu fie listat(a).

Am structurat informatia intr-un mod cat mai simplu de accesat, bazat pe domenii de interes (categorii/subcategorii) si nu dupa tipul informatiei (anunt/firma/persoana etc.). Pentru obtinerea unei informatii, aveti 2 variante: folositi sistemul de cautare din pagina principala sau navigati direct in categorii pentru a ajunge la ce v-ati propus sa cautati.

In functie de interes, vom adauga si alte orase mari din Romania. Momentan sunt active doar orasele Bucuresti - Ilfov si Brasov.

Incepand cu luna noiembrie 2020, sectiunea de anunturi este disponibila utilizatorilor inregistrati. Pentru a adauga un anunt este necesar sa va conectati. Pentru a pastra calitatea anunturilor, acestea vor fi aprobate de un administrator.