Despre daunele auto externe (daune BAAR)

servicii diverse


Despre daunele auto externe (daune BAAR)

By admin 4 luni în urmă servicii diverse

Daca ati avut un accident auto in strainatate, solutionarea cazurilor de dauna se face in conformitate cu legea din tara producerii accidentului.

Este important de stiut ca avizarea daunei se face imediat dupa producerea acesteia sau imediat ce ati luat la cunostinta de producerea sa. Avizarea daunei trebuie facuta imediat, chiar daca doriti sa efectuati constatarea daunei in alta zi.

Ai nevoie de consultanta pentru o dauna BAAR? Suna la 031 9665 si un consultant daune iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie

BAAR va interveni in calitate de Organism de Compensare.

Conform legislaţiei în vigoare, autoturismul avariat se poate repara în orice unitate autorizată RAR aleasă de către păgubitul RCA. Asiguratorul RCA nu poate impune service-ul în care să vă fie efectuată reparaţia. Acest drept fundamental al consumatorului este precizat în legea RCA.

Conform art. 6 alin 8 din Legea nr. 132/2017 vă puteţi adresa pentru efectuarea reparaţiei oricărei unități reparatoare de automobile care functioneaza în condiţiile legii fără nicio restricţie sau constrângere din partea asiguratorului RCA sau a unităţii reparatoare auto, care ar putea să vă influenţeze opţiunea.

Afla care sunt pasii de urmat in caz de dauna auto

Comentarii

Nu sunt comentarii
Authentication required

You must log in to post a comment.

Log in

Share