Despre noi

de ce sa te listezi pe anuntulbucuresti.ro

Ne-am propus sa devenim un site de referinta pentru bucuresteni si sa va oferim o lista complexa si utila cu servicii precum transportatori de marfa, mesteri precum instalatori, etc. Toate aceste informatii dorim sa le oferim din cat mai putine click-uri, dezvoltand un sistem avansat de filtrare a informatiei.

Scopul acestui portal este de a creea o baza de date de calitate cu informatii despre servicii si website-uri din spatiul virtual romanesc.

Toate site-urile trimise sunt examinate cu atenție înainte de a fi listate pentru a ne asigura că sunt îndeplinite toate conditiile privind listarea.


Conditii de listare

  • Site-ul trebuie sa aiba propriul nume de domeniu. Se pot face exceptii de la aceasta regula daca site-ul dvs. este de foarte buna calitate.
  • Trebuie sa trimiteti pagina principala si nu o subpagina, cum ar fi www.numesite.com/serviciulmeu.html.
  • Site-urile cu continut rasist, discrimitoriu, care instiga la ura, care redirectioneaza vizitatorul catre alte site-uri sau necesita o actiune imediata, nu vor fi aprobate.
  • Site-urile cu continut pornografic, care vand medicamente, cu prea multe pop-up-uri sau care au un continut de slaba calitate, nu vor fi aprobate.


Va rugam sa tineti cont ca acest portal nu este un site de anunturi de mica publicitate.


Decizia noastra

Decizia finala daca site-ul dvs. web indeplineste sau nu cerintele, este in totalitate la discretia noastra. Poate fi din alte motive decat cele mentionate mai sus. Motivul neaprobarii nu va fi facut public solicitantului in cauza.