Despre noi

Portal pentru bucuresteni

Ne-am propus sa devenim un site de referinta pentru bucuresteni si sa va oferim o lista complexa si utila cu servicii precum transportatori de marfa, mesteri precum instalatori, etc. Toate aceste informatii dorim sa le oferim din cat mai putine click-uri, dezvoltand un sistem avansat de filtrare a informatiei.

Scopul acestui portal este de a creea o baza de date de calitate cu informatii despre servicii si website-uri din spatiul virtual romanesc.

Am structurat informatia intr-un mod cat mai simplu de accesat, bazat pe domenii de interes (categorii/subcategorii) si nu dupa tipul informatiei (anunt/firma/persoana etc.). Pentru obtinerea unei informatii, puteti folosi 2 variante:

❶ pe Index se va introduce in casuta de cautare cuvantul sau combinatia de cuvinte pentru obtinerea informatiei: (ex: transport marfa + oras)

❷ navigati direct in categorii pentru a ajunge la ce v-ati propus sa cautati.

Pentru a pastra calitatea anunturilor, inscrierea in acest portal este dezactivata temporar. Ne dorim un mediu online cit mai curat, din acest motiv in website-urile administrate de noi, nu vor fi acceptate website-uri de proasta calitate.

Lista site-urilor administrate de noi o puteti accesand acest link.